Info Kryeqytetet Pjesa e parë

Kryeqytetet Pjesa e parë game
Online Games July 23, 2015 Friv Kryeqytetet Pjesa e parë is an online game, the game is about Other friv, with publication date on July 23, 2015 Ky është një kuiz nga Gjeografia.Në këtë kuiz janë pyetje për Kryeqytetet e botës .Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë. rnZgjidhni përgjigjet e sakta rreth kryeqyteteve te botes. Testoni veten se sa keni njohuri rreth kryeqyteteteve te botes. rnrnKryeqytetet e botes, kryeqytetet e te gjitha shteteve, kryeqytetet e ballkanit, kryeqytetet e shteteve te botes, kryeqytetet e afrikes, kryeqytetet e europes, kryeqyteti i Zimbabwese, kryeqyteti i Zimbabwese, Lusaka, Sanaa, Hanoi, Harare, kryeqyteti i Uruguajit, Karakas, Tashkent, Montevideo, Kijev, kryeqyteti i SHBA-ve, New York, Londra, Parisi, Washinghtoni, kryeqyteti i Turqisë, Stambolli, Izmiri, Antalia, Ankara, kryeqyteti i Suedise, Oslo, Stokholmi, Madridi, Bangkok, kryeqyteti i Togos, Lome, Tunis, Damascus, Colombo, kryeqyteti i Arabise Saudite, Bagdati, Sheriati, Riadi, Jerusalemi, kryeqyteti i Rusise, Kigali, Lisbona, Ljubljana, Moska, kryeqyteti i Peruse, Manila, Lima, Asuncion, Rabat, kryeqyteti i Malit, Monako, Tripoli, Bamako, Maseru,

Previous game

Next game

Rate this post
WhatsApp

Related Online Games

Friv The Love Fairy

Friv The Love Fairy

This beautiful creature is a magical love fairy that lives in a colorful world. Change her look to anything you like and use your talent to create the fairy of your dreams. Use your mouse to play this game.

Friv River Side Race

Friv River Side Race

Race with this nice truck on the river side. Watch out for the obstacle and don't fall in the river! Try to finish as fast as you can. Have fun! Use your mouse to play this game.

Friv Kuizi Biologjia pjesa e 19

Friv Kuizi Biologjia pjesa e 19

Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 19 përmban 10 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohuritë tuaja se sa dini rreth Biologjisë. Secila pyetje është me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë.rnrnTestoni njohurite tuaja ne Biologji dhe pergadituni rreth testit te...

Friv Grand Prix Expert

Friv Grand Prix Expert

Race in a formula 1 car and try to become the champion. Use your keyboard to play this game.

Friv Movie Theater Kissing

Friv Movie Theater Kissing

There have been songs made about kissing in front of the big screen. Since it is so special, you and your love have decided to see how special it really is. Make sure you kiss more than once to get the real special feel of it. There is only one thing you need to worry about and that is the other ...

Friv Kuizi Biologjia pjesa e 13

Friv Kuizi Biologjia pjesa e 13

Ky eshte nje kuiz nga Biologjia.Pjesa e 13 permban 10 pyetje te ndryshme nga Biologjia.Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth biologjise. Secila pyetje eshte me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera eshte e sakte. Testoni njohurite tuaja ne Biologji dhe pergatituni rreth testit te semi...

Friv Ninja Adventures

Friv Ninja Adventures

Become one of the best ninja's of the world. But to reach this goal you need to survive these 7 ninja levels. If you don't die in the last level you will get a bonus level. Use your keyboard to play this game.

Friv SCI-FI CITY IMAGE PUZZLE

Friv SCI-FI CITY IMAGE PUZZLE

Collect beautiful picture which depicts a sci-fi city. But remember that time is limited.